Ekonomi Kulübü'nden Başkan Akgül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ekonomi Kulübü'nden Başkan Akgül'e Ziyaret

Ekonomi Kulübü\'nden Başkan Akgül\'e Ziyaret

Ekonomi Kulübü, sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü ziyaret etti.

21.10.2016 11:05

Ekonomi Kulübü, sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti.

Ekonomi Kulübü Başkanı Taner Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette kulübün çalışmaları hakkında Başkan Akgül'e bilgi veren Başkan Bozkurt, "Ekonomi Kulübü olarak, kurulduğumuz günden beri ülkemizin köklü değerlerine inanmış iş ve meslek insanlarının aynı çatı altında yine bu ülke için gücünü birleştirdiği bir ideal için çalışıyoruz" dedi.

Ramazan ayı içerisinde Mamak'ta Ekonomi Kulübü olarak iftar çadırı kurduklarını dile getiren Bozkurt Akgül'e verdiği destek için teşekkür etti. İş dünyasının Mamak'ta yaşanan değişimi ve dönüşümü yakından takip ettiğini de dile getiren Bozkurt, "Mamak artık projelerinizle bir cazibe merkezi oldu başkanım" dedi.

"İş adamlarının her zaman yanındayız"

Bozkurt ziyarette Ekonomi Kulübü tarafından gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı'na Akgül'ü davet etti. Mamak'ta yaşanan büyük değişimde özel sektörün de büyük payı olduğunu dile getiren Akgül, "Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte Mamak'ta büyük bir dönüşüm yaşanıyor ve bölgemiz artık büyük bir cazibe merkezi haline geldi" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekonomi Kulübü'nden Başkan Akgül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement