Elazığ Emniyeti'ne Bombalı Araçla Düzenlenen Saldırının Zanlıları Adliyeye Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Elazığ Emniyeti'ne Bombalı Araçla Düzenlenen Saldırının Zanlıları Adliyeye Çıkarıldı

Elazığ Emniyeti\'ne Bombalı Araçla Düzenlenen Saldırının Zanlıları Adliyeye Çıkarıldı

Elazığ Emniyeti'ne bombalı araçla düzenlenen saldırının zanlıları adliyeye çıkarıldıELAZIĞ Emniyet Müdürlüğü'ne geçtiğimiz Ağustos ayında bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan ve saldırıyı gerçekleştiren grubun elebaşı olduğu belirtilen 1 kişi ile ona yardım ve yataklık yapan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

17.09.2016 13:20

Elazığ Emniyeti'ne bombalı araçla düzenlenen saldırının zanlıları adliyeye çıkarıldı

ELAZIĞ Emniyet Müdürlüğü'ne geçtiğimiz Ağustos ayında bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan ve saldırıyı gerçekleştiren grubun elebaşı olduğu belirtilen 1 kişi ile ona yardım ve yataklık yapan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne 18 Ağustos perşembe günü bomba yüklü araçla düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 110'u polis 217 kişinin yaralandığı intihar saldırısından sonra başlatılan operasyonlarda aralarında saldırıyı planlayan, keşif yapan ve araca bomba düzeneğini yükleyen gurubun elebaşı Diyarbakır'ın Lice Nüfusuna kayıtlı 32 yaşındaki M.B ile ona yardım ve yataklık yapan 5 kişi, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlandığı için adliyeye sevk edildi. Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili daha önce 1 kişi tutuklanmıştı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yakalanarak Elazığ'a getirilen M.B'nin Emniyet'teki sorgusunda, bombalı araca düzeneği hazırlayıp kendisinin yüklediğini, daha önce den gelip kameralarla bölgede keşif yaptığını ve saldırı planının kendisinin hazırladığını itiraf ettiği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Emniyeti'ne Bombalı Araçla Düzenlenen Saldırının Zanlıları Adliyeye Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement