Ereğli'de Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

Ereğli\'de Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın Ereğli ilçesinde Eski Kasaphane Caddesinde yapılan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yolun yapım çalışmaları belediye ekipleri tarafından başlatıldı.

03.02.2015 17:38

Konya'nın Ereğli ilçesinde Eski Kasaphane Caddesinde yapılan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yolun yapım çalışmaları belediye ekipleri tarafından başlatıldı.

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan zeminin oturması için belli sürenin geçmesi gerektiğini kaydeden Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, zeminin oturmasının ardından kilitli parke taşların söküm çalışmalarının başlatıldığını ve yol güzergahının kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Esnaflar doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan yolun toz, yağışlarla birlikte çamur içerisinde kaldığını ifade ederek, belediye ekipleri tarafından başlatılan çalışmaların tamamlanması ile yaşadıkları sorunun ortadan kalkacağını ifade etti. Esnaflar, Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde de tüm çalışanlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise yaptığı açıklamada, "Şehrin merkezi olan yerlerde altyapı eksikliklerini görüyoruz. Nasıl ki şehir merkezine 10 dakikalık yürüyüş mesafesindeki mahallelerde kanalizasyon yoksa doğalgazın da olmadığını görüyoruz. Geçtiğimiz yıl başlatılan çalışmalar ışığında Eski Kasaphane Caddesinde doğalgaz çalışması yapıldı. Yol doğal olarak bozuldu. Yapılan çalışmalar nedeniyle zeminin oturması için belli bir sürenin geçmesi gerekiyordu. Bu süreç sonunda ekiplerimiz kilitli taşları sökerek yol yapım çalışmasının startını verdiler. Kısa süre içerisinde yapılacak çalışmalar ile yol güzergahı sağlıklı ve güzel bir hale getirilecek" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement