Filiz Kaya Yoğun Tempoda Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Filiz Kaya Yoğun Tempoda Çalışmalarını Sürdürüyor

Filiz Kaya Yoğun Tempoda Çalışmalarını Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Filiz Kaya, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

26.02.2015 10:27

Diyarbakır'ın yerel TV kanallarında sunuculuk ve spikerlik yapan Filiz Kaya, engelli kontenjanından Ak Parti Diyarbakır Aday Adayı oldu. Adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına başlayan Kaya, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

İl Başkanı ve Kadın Kolları Başkanını Ziyaret Ederek Başladı

İlk olarak Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Akar'ı ziyaret eden Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Filiz Kaya, yeni görevinde de başarılar diledi. Hoş sohbetin ardından Kaya, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Mukaddes Evsen Atılır'i ziyaret etti.

Ak Parti Engellilerin Sığınağı ve Sırdaşı Oldu

Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Mukaddes Evsen Atılır'a yeni görevinde başarılar dileyen Filiz Kaya, Evsen'e bir de Kur'an-ı Kerim hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Evsen, Ak Parti'ye kadar kimsenin engellileri tanımadığını saymadığını hatırlatarak, Ak Parti'nin bu manada bir devrim gerçekleştirdiğini anlattı.

Ak Parti'nin engelli kontenjanından aday olduğunu anlatan Kaya, Ak Parti'nin engel grubuna yaptıklarının sayılmayacak kadar çok olduğunu belirterek, Ak Parti'nin adeta engellinin evi, sığınağı ve sırdaşı olduğunu ifade etti.

Engelli Aday Filiz Kaya'ya Destek

Hoş sohbetin ardından Filiz Kaya, daha sonra sırasıyla Kayapınar, Bağlar, Yenişehir ve Sur ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, destek talebinde bulundu. Ziyaretlerde gördüğü ilgiye teşekkür eden Kaya, amacının Ak Parti bayrağını daha da ileriye taşıma olduğunu ifade ederek, bilgi birikim, eğitim ve kişiliğiyle emaneti taşıyabilecek pozisyonda olduğunu belirtti. Filiz Kaya'nın aday adaylığının kendilerini mutlu ettiğini belirten Merkez ilçe teşkilatları ise Kaya'ya desteklerini belirttiler.

Kadın ve Gençlerden Destek Sözü

Filiz Kaya ve beraberindekiler, daha sonra Eğil ilçesine geçti. Burada İlçe Başkanı Mehmet Karakaş, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı tarafından karşılanan Filiz Kaya, teşkilattan destek istedi. Karakaş ise, Kaya'nın engelli olabileceğini ancak temsil yeterliliğinin bulunduğunu ifade ederek Kaya'nın çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Daha sonra Eğil ilçesinden dualarla Dicle İlçesine uğurlanan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Filiz Kaya, ilçelerde ikinci durağı olan Dicle İlçesine geçti. Burada İlçe Başkanı Deryan Aktert, kadın ve gençlik kolları başkanları ve partililer tarafından karşılanan Kaya, İlçe Başkanı İle teşkilat sorun ve sıkıntıları üzerine dertleşti.

Kaya'nın Hizmet Etme Aşkı Takdire Şayan

Teşkilatın içerisinden geldiğini ve yaşanan sorun ve sıkıntıları iyi bildiğini anlatan Kaya, kendisini engelli olarak görmediğini, sorunların üstesinden gelecek azim ve kararlılıkta olduğunu belirterek, destek istedi. Kadın ve gençlerin tam destek verdiği Kaya, İlçe Başkanı Aktert de, bu azmine hayranlık duyduğunu belirterek, bu davranışın büyük bir tebriği ve desteği hak ettiğini ifade etti ve Kaya'nın Aday adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundu. Dicle ziyareti Kaya kadın kollarıyla toplu topoğraf çekimi ile son buldu. Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Filiz Kaya, son olarak Diyarbakır'ın nüfus bakımından en büyük ilçelerinden biri olan Ergani'ye geçti. Ak Parti Ergani İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kaya, burada İlçe Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı ile partililer tarafından karşılandı.

Burada destek talebinde bulunan Kaya'ya teşkilat, engelli kontenjanından vekil adayı olarak Filiz Kaya'yı görmek istediklerini ve bunu temayülde göstereceklerini anlattı. Kaya ise, kendisine gösterilen yakın ilgi dolayısıyla teşekkürlerini sundu. Filiz Kaya ve beraberindekiler daha sonra Ergani'den ayrıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Filiz Kaya Yoğun Tempoda Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement