Gazeteci Ulaş'ın, Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Ulaş'ın, Mezuniyet Sevinci

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencisi ve aynı zamanda Doğan Haber Ajansı Muhabiri Asef Ulaş, mezuniyet sevinci yaşadı.

20.05.2015 17:11

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencisi ve aynı zamanda Doğan Haber Ajansı Muhabiri Asef Ulaş, mezuniyet sevinci yaşadı.

Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen mezuniyet törenine Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü hocalarından Tolga Korkusuz ile Suat Polat,  Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaattin Aslan, Diyadinnet imtiyaz sahibi Metin Karip, Diyadinnet Haber Müdürü Cemil Karip, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Diplomasını ailesinden alan Ulaş, yaptığı konuşmada, değer verdiği insanların mezuniyetinde bulunmasından dolayı oldukça heyecanlı olduğunu belirtti.

Ulaş, şöyle konuştu:

"Üniversite de okuduğum süre boyunca benden desteğini esirgemeyen ve bütün zor zamanlarımda yanımda olan aileme minnettarım. Ayrıca öğretmenlerime ve beni bugün burada yalnız bırakmayan meslektaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Dört yılı birlikte geçirdiğim sınıf arkadaşlarıma da bundan sonra ki hayatlarında başarılar dilerim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gazeteci Ulaş'ın, Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement