Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Şahinbey Belediyesi "Bahar Kupası Bisiklet Yarışı"

11.04.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen, bahar kupası bisiklet yarışı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun start vermesiyle başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleşen yarışmaya Konya, Antalya, Kütahya, İzmit, Tekirdağ, Bursa, Bolu, Sinop, Niğde, Mersin ve Çorum'dan 196 sporcu katıldı.

Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yıldız A ve B Erkekler kategorilerinde 4 grupta yarışacak olan bisikletçiler, Kilis yolu Şahinbey Anıtı güzergahından, Bostancık, Kapcağız, Töreli, Küplüce, Sarısalkım, Öğümsöğüt, Işıklı, Karadere, Dımışkılı, Beşkuyu, Zülfikar ve Sarıbaşak mahallelerini geçerek, finale gelecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tahmazoğlu, yarışmaya katılan sporculara başarılar dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışmada dereceye giren sporcuların ödülleri, 13 Nisan 2014 Pazar günü Binevler Sosyal Tesisi önünde düzenlenen törenle verilecek.

GAMEK, oyun salonu kurdu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), kursiyerlerin sosyalleşmelerini sağlamak için gençlik ve kültür merkezlerine oyun salonları kurdu.

Açtığı çeşitli kurslarla özellikle gençlerin gelişimlerini ve meslek eğitimlerini desteklemeyi amaçlayan GAMEK, bünyesinde bulunan dört gençlik ve kültür merkezine playstation, bilardo, langırt, air hokey ve masa tenisinden oluşan oyun salonları oluşturdu.

GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, yaptığı açıklamada, kurs merkezlerine gençlerin eğlenmeleri ve sosyalleşebilmeleri için oyun alanları oluşturduklarını belirtti.

Gençlerin kursa yoğun ilgi gösterdiğine dikkati çeken Dündar, şunları kaydetti:

"Ancak kurs saatlerimizden sonra vakitlerinin çoğunu kafe ve oyun salonlarında geçiriyorlar. Bu tarz yerlerde gençlerimizin kötü alışkanlıklara sahip olma riskleri çok fazla olduğu için bunu engellemek istiyoruz. Artık kursiyerlerimiz oyun salonlarına gitmeden kurs merkezimizin bünyesinde oluşturduğumuz aktivite alanlarından ücretsiz olarak yararlanabilirler." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement