Gençkonfed'in "Sanat Her Yerde Projesi" - Son Dakika
Güncel

Gençkonfed'in "Sanat Her Yerde Projesi"

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) Genel Başkanı Bilal Okudan, yürüttükleri "Sanat Her Yerde Projesi" kapsamında Doğu ve Güneydoğu'dakiler başta olmak üzere dezavantajlı çocuk ve gençlere hizmet götürmeyi hedeflediklerini belirtti.

04.11.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) Genel Başkanı Bilal Okudan, yürüttükleri "Sanat Her Yerde Projesi" kapsamında Doğu ve Güneydoğu'dakiler başta olmak üzere dezavantajlı çocuk ve gençlere hizmet götürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Okudan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen "Sanat Her Yerde Projesi" kapsamında Trabzon'un Maçka, Erzincan'ın Üzümlü ve Kemaliye, Bayburt'un Aydıntepe, Erzurum'un Köprüköy, Pasinler ve Uzundere ilçeleri ile Gümüşhane'de sanatsal faaliyetler gerçekleştirildiğini anlattı.

Geleneksel orta oyunu "İbiş'in Sınavı"nın yanı sıra bir çok müzik dinletisi ve sanatsal etkinliğin genç ve çocukların ayağına götürüldüğünü belirten Okudan, "Proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerde çocuk ve gençlerin memnuniyetleri gözlerinden okunuyor. Projemizin amacı olan dezavantajlı çocuk ve gençlerin sanatsal etkinliklerle tanışması ve teşvik edilmesi bölge halkının da büyük beğenisini kazanmıştır. Bundan sonraki süreçte daha geniş kapsamlı sanatsal projelerle bölge halkına hizmet götürmeyi hedeflemekteyiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençkonfed'in 'Sanat Her Yerde Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement