Gençlik Merkezi'nde Etkinlikler Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Gençlik Merkezi'nde Etkinlikler Sürüyor

Gençlik Merkezi\'nde Etkinlikler Sürüyor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi etkinliklerine devam ediyor.

03.02.2016 12:53

Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi, "Kültür ve Sanat Şöleni"nin ikincisini düzenledi. Belediyeye ait Urfa City Esentepe Nikah ve Konferans salonunda gerçekleştirilen şölene halkın ilgisi büyük oldu.

Kurulduğu günden bu yana beri yaptığı etkinlik ve faaliyetlerle adını duyuran Yenişehir Gençlik Merkezi, bir organizasyonla daha gündeme damga vurdu. Müzik, ney dinletisi, tiyatro, ilahi, yakın dövüş sporları, İşaret dili ve Halkoyunlarından oluşan gece, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okuması ile başladı.

Çok büyük katılım yaşanan geceye Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Murat Önen, Kurum Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız, Şölende yaptığı konuşmada :'' Gençlik Merkezlerinin çok önemli. Bugün yapılan kültür ve sanat şöleni gençlerimizin ne kadar güzel işlere imza attığını görüyoruz. Özellikle son zamanlarda gençlik için büyük bir tehlike olan madde bağımlılığı konusunda Gençlik Merkezlerine çok iş düşüyor. Bütün Gençlik Merkezlerinden bu konuda çalışmalar ve projeler bekliyorum'' dedi.

5 KİŞİYE SÜRPRİZ HEDİYELER VERİLDİ

Gecenin sonunda ise çekilişle 5 şanslı kişiye sürpriz hediyeler verildi. Şölen de ayrıca resim, hat sanatı, ebru sergisi de açıldı. Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Hamit Derman,"Üçüncüsünü düzenlediğimiz şölenimize halkın yoğun ilgi göstermesi bizi onurlandırdı. Gençlerimizin okul dışında gençlik merkezimizde kazanmış oldukları becerileri ve ürettikleri etkinlikleri sergileme fırsatı buldukları, üyelerimizin aileleri, kendi çocuklarının özgüvenle ürettiklerini böyle bir etkinlikte izleme fırsatı buldukları ve gençlere maddi ve manevi anlamda hizmet veren gençlik merkezlerini anlattığımız bir etkinlik oldu. Şölenimizde aileler hem eğlendi, hem de çocuklarının marifetlerine tanıklık ettiler. YGM olarak sıra dışı etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür Vekili Murat Önen ise:" Böyle bir gecede salonun hınca hınç dolu olması son derece önemli bir olay. Gençlik Merkezlerimiz özellikle gençlerimize vatanını, milletini sevdirmeye çalışan gençlerin yetişmesine ortam sağlamaktır. Tamamen amatörce planlanmış fakat gerçekte profesyonelce bir geceyi andıran şölen hayranlık uyandırdı. Yoğun ilgi gösteren halkımıza ve YGM'nin tüm çalışanlarına, gönüllü üyelerine ve geceye katkı sunan her kese emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gençlik Merkezi'nde Etkinlikler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement