Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

MHP Kırklareli Milletvekili birinci sıra adayı Derya Bulut, Babaeski ilçesinde sivil toplum örgütleri ve muhtarlar ile bir araya geldi.

14.04.2015 10:24

MHP Kırklareli Milletvekili birinci sıra adayı Derya Bulut, Babaeski ilçesinde sivil toplum örgütleri ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen toplantıya, MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner, MHP Babaeski İlçe Başkanı Zafer Akıncı, belediye meclis üyeleri, partililer, muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Bulut, burada yaptığı konuşmada, milletvekili seçimlerine en iyi şekilde hazırlandığını söyledi.

Seçimlerin ülke kaderini belirleyeceğini ifade eden Bulut, seçimlerin ardından Ankara'ya giderek Kırklareli'ni temsil etmek istediğini belirtti.

Kırklareli'nin yıllardır çözülemeyen sorunlarını ve ihtiyaçlarını gidermek istediklerini vurgulayan Bulut, şöyle konuştu: "Biz 2 yıldır bu işin içindeyiz. Allah bizleri bu işe nasip ederse 7 Haziran'dan sonra sizlerin her türlü talebinizi yerine getirmek adına tüm benliğimizle Ankara'da olacağız, tüm benliğimizle burada olacağız. Biz bu yola çıkarken 2 sene önce yerel seçimlerde öncelikle vizyonumuzu, ekibimizi, kaynaklarımızı ve projelerimizi belirledik. Bugün de yola çıkarken Kırklareli'mize baktık, eksiğimize baktık ve neye ihtiyacı olduğunu belirledik. Olur da Allah nasip ederse ve sizlerin de desteğiyle 7 Haziran'da genç bir kardeşiniz olarak bizleri teveccüh edip Kırklareli'ni temsilen Ankara'ya gönderirseniz, göreceksiniz ki Kırklareli tarihinde ilk defa bir milletvekili ses getirecek. İlk defa bir milletvekili Kırklareli'nin Kırklareli olduğunu herkese duyuracak."

Konuşmanın ardından Bulut ve beraberindekiler, Babaeski Kaymakamı Asım Alkan'ı daha sonra esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement