Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Muhammet Balta, "Eğer Büyükliman Bölgesi'nden iki milletvekili çıkacaksa bu iktidar partisinden olmalıdır" dedi.

28.04.2015 16:35

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Muhammet Balta, "Eğer Büyükliman Bölgesi'nden iki milletvekili çıkacaksa bu iktidar partisinden olmalıdır" dedi.

Vakfıkebir ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Balta, Kemaliye Mahallesi ve Pazaryeri esnafını ziyaret etti.

Balta, burada yaptığı konuşmada, siyasetin ahlak işi olduğunu belirterek, "Muhalefet partileri, Büyükliman bölgesi için  'Muhammet Balta nasıl olsa seçiliyor. Gelin bize oy verin, bu bölgeden iki vekil çıksın' şeklinde propaganda yapıyorlar. Eğer Büyükliman Bölgesi'nden iki milletvekili çıkacaksa bu iktidar partisinden olmalıdır" ifadesini kullandı.

Kimseyi rencide etmeden, kişilik haklarına dokunmadan siyaset yaptıklarını kaydeden Balta, şunları söyledi:

"Yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz. Projelerimiz hazırlanıyor. Bu millet bizlere güveniyor, onların beklediği ve istediği projelerimizi kamuoyuna açıklayarak yapmak için taahhüt edeceğiz ama Şalpazarı'nda ayrı, Tonya'da ayrı, Beşikdüzü'nde ayrı, Vakfıkebir'de, Çarşıbaşı'nda ayrı iftira kampanyası yaparak siyasette rant elde etmek isteyen, oy alacaklarını zanneden insanlar avuçlarını yalarlar. Bu iftira kampanyaları yerine herkes yapacaklarını anlatsın. Projelerini anlatsınlar. Şunu gönül rahatlığıyla söylüyorum. Bizim altı adayımız, onların bir adayından daha iddialıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement