Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bazı CHP milletvekillerinin söz ve davranışlarını eleştirerek "İsmet İnönü'nün kemiklerini sızlatıyorlar.

08.05.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bazı CHP milletvekillerinin söz ve davranışlarını eleştirerek " İsmet İnönü'nün kemiklerini sızlatıyorlar. 90 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi'ne ihanet ediyorlar. Dolayısıyla Atatürk'ün altı ok ilkesine ihanet ediyorlar" dedi.

Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Şehzadeler ilçesinin Bayındırlık ve Gediz mahallelerini ziyaret etti.

Muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet eden ve problemleri ve beklentileri bildiklerini söyleyen Özdağ, "Muhtarlarımızın şu anda en büyük beklentisi sigortalarının devlet tarafından yatırılması. Bu konudaki beklentilerini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na ve Bakanlar Kuruluna ileteceğim. Muhtarlarımız mahallelerinde bizlerin gözü, kulağı ve vicdanı" dedi.

Seçim vaatlerini "havada kalan, yere basmayan vaatler" olarak nitelendirdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Cem Uzan profili" çizdiğini savunan Özdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bir tek vaatlerinde ekmek arası köfte ve dansöz yok. Vaatlerini anlatırken köfte ekmek dağıtsa, helikopterle varacağı yere gitse, gözlerine mavi lens taksa, beyaz, mavi gömlek giyse alın size yeni bir Cem Uzan. Demokrasi için, özgürlük için attığımız bütün adımları hep CHP engelledi. Bu CHP imam hatip liselerini de kapatır. Çarkçı Kemal sen sözünde duramazsın. Sözünde duramayacağın için boş vaatlerinle insanları kandırma."

"CHP'ye ihanet ediyorlar"

Avrupa Parlamentosunda Ermenistan milletvekilinin "1915 yılına ilişkin Ermeni iddiaları"na ilişkin saygı duruşu talebinde bulunduğu, kabul edilen bu talebe CHP Milletvekili Gülsüm Bilgehan Toker'in de katıldığını, ayrıca CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün de " Ege'de Türkler Rumlara soykırım yapmıştır" sözlerini sarf ettiğini söyleyen Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun bu konulara tavır göstermemesini manidar bulduğunu belirterek eleştirdi.

Özdağ, "İsmet İnönü'nün kemiklerini sızlatıyorlar. 90 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi'ne ihanet ediyorlar. Dolayısıyla Atatürk'ün altı ok ilkesine ihanet ediyorlar. Milletimiz ve tarih sarkacı bu ihaneti kesinlikle affetmeyecek, gereğini yapacaktır. Aklıselim olan bütün CHP'liler Gülsüm Bilgehan Toker'i, Hüseyin Aygün'ü kınamalıdır. Bu tip insanların 90 yıllık bir tarihe sahip Cumhuriyet Halk Partisinde yeri olmaması gerektiğini düşünüyorum. Kılıçdaroğlu'da Genel Başkan sıfatıyla tüm bunlara sessiz kalmaktadır" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement