Gökhan Güner Hızlı Başladı - Son Dakika
Yerel

Gökhan Güner Hızlı Başladı

Gökhan Güner Hızlı Başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Gökhan Güner, çalışmalarına hızlı başladı.

23.02.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunu yaptıktan hemen sonra, ilçe ziyaretlerine başlayan Güner, sırasıyla Çüngüş, Hani, Çermik, Lice, Kulp, Silvan ve Kocaköy İlçelerini ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte Ak parti ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Güner, ilçe başkanları tarafından sıcak bir ortamda ağırlandı. Ardından Ergani, Bismil, Çınar, Dicle ilçelerini ziyaret edecek olan Güner, son olarak da merkez Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir ilçe teşkilatlarını ziyaret edecek.

Ardından ise sivil toplum kuruluşlarını, esnaf birliklerini ziyaret edecek olan Güner, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Açıklamalarda bulunan Gökhan Güner şunları söyledi:

"Amacımız makam ve mevki değil, insanlarımıza, halkımıza hizmet için yola çıktık. Bu Anlamda yola çıktık. Bütün ilçe başkanlarını ziyaret edeceğiz. Biz de teşkilattan olduğumuz için bütün İl başkanları bizleri yakından tanıyorlar. Amacımız barışa, kardeşliğe katkı sağlamak, bu doğrultuda projelerimizi birer birer hayata geçirmek. Eğer milletvekili adaylığı bizlere nasip olursa, sürekli halkımızla birlikte onlarla iç içe olup, sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretmek.

Bu Mukaddes Kente Hizmet En Büyük Hedefimiz

Özellikle kentimizin sahip olduğu turizm potansiyelini harekete geçirerek, yerli ve yabancı turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesini sağlamak. Sinesinde sayısız tarihi ve turistik zenginliği barındıran, peygamberler, sahabiler ve evliyalar beldesi, semavi dinlerin buluşma noktası bu mukaddes kentimizin her anlamda hak ettiği noktaya gelebilmesi için, el ele gönül gönüle vererek, projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gökhan Güner Hızlı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement