Görele'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Görele'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Görele Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu'nun Giresun’da yapılan ortaokullar arası hentbol müsabakası, kompozisyon yarışması ile Görele’de yapılan ortaokullar arası bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencileri, çeyrek altın ve kitapla ödüllendirildi.

21.03.2014 15:05

Görele Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu'nun Giresun'da yapılan ortaokullar arası hentbol müsabakası, kompozisyon yarışması ile Görele'de yapılan ortaokullar arası bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencileri, çeyrek altın ve kitapla ödüllendirildi.

Okulun okuma salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde öğrenciler ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gürsel Bektaş ve Okul Müdürü Ahmet Yılmaz'ın elinden aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali burada yaptığı konuşmada, il ve ilçe genelinde yapılan spor müsabakaları ile bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencileri gördükçe mutlu olduğunu söyledi.

Her şeyin başında eğitimin geldiğini belirten Küçükali, "Her şeyin başında eğitim yatar. Eğitimli bir öğrencinin hayatta başaramayacağı bir şey yoktur. Onun için her fırsat buldukça okumalı, öğrenmeli ve sportif faaliyetlere katılmalıyız" dedi.

Okul Müdürü Ahmet Yılmaz, öğrencilerini, okullarını il ve ilçelerinde en iyi şekilde temsil ettikleri için kutladı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement