Grand Theft Auto V'de Trafik Kazaları Çok Çılgın - Son Dakika
Teknoloji

Grand Theft Auto V'de Trafik Kazaları Çok Çılgın

Grand Theft Auto V\'de Trafik Kazaları Çok Çılgın

Bazı oyunlar vardır ki, kendi efsanelerini yaratırlar.

21.11.2014 23:09

Bazı oyunlar vardır ki, kendi efsanelerini yaratırlar. İşte müthiş aksiyon sahneleri ve çılgın trafik kazaları ile Grand Theft Auto V de onlardan biri.

Grand Theft Auto V, yeni nesil konsollara ve PC'ye geldi gelmesine ama yepyeni özellikler ve geliştirmeler ile. Mesela herkesin çok beğendiği birinci kişi kamerasından oynayabilme özelliği, oyunu yepyeni bir açıdan görmenizi sağlıyor. veya oyunun yeni versiyonuna eklenen Peyote bitkisinin gizemi oyuncuları epey konuşturuyor.

YouTube kanalı sahibi NasWas da Grand Theft Auto V'in yeni nesil versiyonunda gayet eğlenen oyunculardan biri. NasWas'ın eğlence için özel bir şey yapmasına da gerek kalmıyor aslında. Oyunu PlayStation 4'de kayıtta açık bırakıp gitmesi ve kendine yiyecek birşeyler alması yeterli.

Çünkü geri döndüğünde gördüğü sahne tam anlamı ile bir kaos! Yoğun bir kavşakta trafik ışıklarında arabasında beklerken, birden birkaç araç çarpışıyor ve şans eseri onlardan biri olan polis arabadan çıkıp kendisine çarpanlara ateş etmeye başlıyor. Dev kaza içine ambulanslar ve itfaiye araçları da girince izleyin gümbürtüyü. İlk izlediğinde ne dediğini tahmin edebiliyoruz: "Valla ben bir şey yapmadım!"

Bazen yeni nesil oyunlarda olanlara bakınca, geliştiricilerin gerçekten yaşayan dünyalar yaratma konusundaki yeteneklerine hayran kalmamak elde değil.

Bu arada eğer eski nesil konsollarda GTA Online oynayıp da yeni nesil konsollara karakter taşıyamama derdiniz varsa, bu habere bir bakın çünkü çözümü bulundu.

The post Grand Theft Auto V'de Trafik Kazaları Çok Çılgın appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Grand Theft Auto V'de Trafik Kazaları Çok Çılgın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement