Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şeran Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şeran Açıklaması

"Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz’in istifasını kabul etmiyoruz ve yanında olacağız"

03.04.2014 17:36

Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Hatip Şeran, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz'in istifasını kabul etmeyeceklerini ve yanında olacaklarını belirtti.

Kızıltepe ilçesinde bir grup muhtarla bir araya gelen Şeran, yerel seçimlerde  Akdeniz'in kendi mahallesinde seçimi kaybettiğini ve bir erdemli bir şekilde büyüklüğünü göstererek Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'ndan istifa ettiğini söyledi.

Akdeniz'in istifasını kabul etmeyeceklerini dile getirenn Şeran, şöyle konuştu: "Biz, Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu olarak Sayın Genel Başkanımız'ın istifasını kabul etmiyoruz ve yanında olacağız. Kendisini tekrar göreve davet ediyoruz. Çünkü: biz henüz işin başındayız, yapacak çok işlerimiz vardır. Yarı yolda işi bırakmasını istemiyoruz. Türkiye'de gerçekten muhtarlar camiasının ve Türkiye'nin Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Akdeniz'e hala ihtiyacı var ve ihtiyacı olacaktır. Türkiye'nin değişik sorunlarıyla yakından ilgilenen Genel Başkanımıza gerçekten ihtiyacımız vardır. " - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şeran Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement