Hamza Hamzaoğlu'nun Kader Maçı Trabzon - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu'nun Kader Maçı Trabzon

Trabzon'da alınacak olası bir yenilgi sonrası Galatasaray yönetimi, tüm sorumluluğu Hamza Hamzaoğlu'nun üzerine yıkıp istifasını isteyecek.

17.09.2015 11:07  Güncelleme: 11:35

Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferlerini yaşayıp birçok efsane teknik adamın bile başaramadığı bir işin altına imzasını atan Hamzaoğlu için yeni sezon tam anlamıyla kabus gibi geçiyor.

TRABZON KADER MAÇI

Takvim'in haberine göre; üst üste gelen kötü sonuçlar sonrasında genç teknik adamın geleceği de çok ciddi bir şekilde tartışılmaya başlandı. Kulislerde konuşulanlara göre, cumartesi günü Trabzonspor deplasmanından da kötü bir skorla dönülmesi durumunda Hamzaoğlu için yolun sonunun gelme ihtimali var.

İSTİFASINI İSTEYECEK

Başkan Dursun Özbek'in tüm sorumluluğu Hamzaoğlu'nun üzerine yıkacağı ve başarılı teknik adamın istifasını isteyebileceği belirtiliyor. Hatta yönetimin Hamza Hamzaoğlu sonrası göreve gelebilecek isimlerle ilgili çalışma bile yaptığı öne sürülüyor.

YÖNETİM, YANAL'LA DİRSEK TEMASINA GEÇTİ

Hamzaoğlu'nun olası istifası sonrasında yönetimin ilk düşündüğü isim Ersun Yanal. Fenerbahçe'deki rüya gibi sezonun ardından Trabzonspor'a giden fakat Bordo-Mavili takımda aradığını bulamayan Yanal şu anda Lig TV'de yorumculuk yapıyor. Yönetimden bazı isimlerin, tecrübeli hoca ile dirsek temasına geçtiği ve nabız yokladığı da gelen bilgiler arasında.

YANAL OLMAZSA KAFKAS

Başkan Dursun Özbek'in Ersun Yanal'ın dışında Tolunay Kafkas'ı da düşündüğü öne sürülüyor. Şu anda Kayserispor'u çalıştıran Kafkas kısa bir süre Galatasaray formasını da giymişti. Yaşanacak gelişmeler çok büyük bir merakla bekleniyor.

Hamza Hamzaoğlu\'nun Kader Maçı Trabzon

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu'nun Kader Maçı Trabzon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • ulkem : YA ADI DURSUN OZBEK SENIN GITMEN GEREK HAMZA DEGIL.. 11 0 Yanıtla
  • GALATASARAYLI: BU YÖNETİM KİM DE ERSUN HOCAYI İSTEYECEK.TARAFTAR ERSUN HOCAYI SEVMİYO. HAMZA HOCA BU KILÜBÜN EVLADI.SEN TRANSFER YAPMA HERŞEYİ ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIR BİR DE HAMZA HOCAYA YIK İŞİ OH BE. 9 0 Yanıtla
  • suat Başal: dursun ozbek senin gitmen gerek 5 3 Yanıtla
  • dr ali: geçen sene hakemler ve çekilen eller sayesinde bir şeyler elde ettiğinizin delili bu sezon 3 4 Yanıtla
  • emn: Hamza efendi sen en iyisi kôyüne dön snaijder ve muslera sayesinde 3 kupa aldin die kendini morinyo sandin 3 4 Yanıtla
  • HERŞEYE ARŞI 1905: yönetim önce kendi istifa etsin hamza hoca ölüyü diriltti mükafatı bumu 5 0 Yanıtla
  • atatürk: adam 3 kupa aldı unutmayın 4 1 Yanıtla
    defolsun: aldıda bana mı aldı 5 2
  • suruç şimşeği : galatasaray taraftarı yine döndü ayçiçeği gibi güneşe göre yorum yapıyor açık ve net hamza hamzaoğlundan galatasaraya hoca olmaz geçen sezon tek farklı alınan galibiyetlerle kötü futbolla şampiyon olundu takımda hiç bir gelişme yok acil değişim şart 1 3 Yanıtla
  • Ay ışığı: değişim sadece yeni forvet alınınca olabilir, artık Burak ve Umut 2.lige gitmesi gerek 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement