Hava Sıcaklığının Normalin Altında Seyrettiği Mardin ve Elazığ'da Bugün Akşam Saatlerinde Başlayan... - Son Dakika
Güncel

Hava Sıcaklığının Normalin Altında Seyrettiği Mardin ve Elazığ'da Bugün Akşam Saatlerinde Başlayan...

Hava Sıcaklığının Normalin Altında Seyrettiği Mardin ve Elazığ\'da Bugün Akşam Saatlerinde Başlayan...

Vatandaşlar Temmuz ortasındaki yaz yağmuruyla kısa süreli de olsa serinleyerek rahat bir nefes aldı.

21.07.2014 17:57

Vatandaşlar Temmuz ortasındaki yaz yağmuruyla kısa süreli de olsa serinleyerek rahat bir nefes aldı.

Meteorolojiden alınan bilgeye göre Mardin'de gün boyu parçalı bulutlu havanın etkisini sürdüreceği ve zaman zaman yağış olabileceği belirtildi.

Elazığ'da da öğleden sonra etkili olan sağanak yağış, havayı serinleterek sıcaktan bunalan vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Kent merkezinde sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kendilerini korumak için çeşitli yollar ararken, bazı vatandaşların yağışa aldırış etmeden yollarına devam etmeleri dikkat çekti. Elazığ'da 35 derecenin üzerine çıkan sıcaklarda özellikle oruç tutan vatandaşlar yağan sağanak yağmurun etkisiyle serinlemenin mutluluğunu yaşadı.

Öte yandan, hava sıcaklığının 43'ye çıktığı Diyarbakır'da sabah saatlerinden itibaren hava sıcaklığı 29'u gösterirken, kent merkezi ve bazı ilçelerde ise bulutlu hava hakimiyetini sürdürüyor. Bismil ve Çınar İlçeleri'nde akşam saatlerinde sağanak yağış olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hava Sıcaklığının Normalin Altında Seyrettiği Mardin ve Elazığ'da Bugün Akşam Saatlerinde Başlayan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement