Hırsızın 'Polisim' Diye Kandırdığı Kadının Altınlarını Aldığı An Kamerada - Son Dakika
Güncel

Hırsızın 'Polisim' Diye Kandırdığı Kadının Altınlarını Aldığı An Kamerada

Bursa'da telefonda kendisini polis olarak tanıtıp kadının altınlarını, onun bıraktığı yerden alan şüpheli gözaltına alındı. Zanlının altınları aldığı an kameraya takıldı.

05.03.2015 09:16  Güncelleme: 11:06

Bursa'da, telefonda kendisini polis olarak tanıtıp bir kadının 9 bin lirasını, onun bıraktığı yerden alan şüpheli gözaltına alındı. Kadının altınları bırakıp ayrılması ve bir süre sonra zanlının bunu alarak kaçması, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

KAMERADA YAKAYI ELE VERDİ

Bursa'da, telefonla dolandırıcılık zanlısı tarafından kandırılan kadının, evindeki altınları bir çöp konteynerinin yanına bırakması ve şüphelinin bunu alıp kaçması güvenlik kameralarına yansıdı. Şüpheli, kamera kayıtlarını inceleyen polis ekiplerince yakalandı.

"İNCELEYİP İADE EDECEĞİZ" YALANI

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesi Tayakadın Mahallesi'nde yaşayan A.E. adlı kadını telefonla arayan Cumali K, kendisini polis olarak tanıttı.Şüpheli, A.E'ye, Bursa'daki bir kuyumcu soygununda kimlik belgesinin bulunduğunu, evinde bulunan altınları Tayakadın Mahallesi'nde bir bıçakçı dükkanının yanındaki çöp konteynerine bırakması gerektiğini, bunları bir polisin alacağını ve inceleme sonrası iade edileceğini söyledi.

O ANLAR KAMERAYA TAKILDI

Paniğe kapılan ve zanlının isteği doğrultusunda telefonu kapatmayan kadın, evindeki 9 bin liralık altınları bir naylon poşete koyup söz konusu adresteki çöp kutusunun yanına bıraktı. A.E. gittikten sonra gelen Cumali K, altınları aldıktan sonra kaçtı. Bu anlar, olay yerindeki güvenlik kameralarınca kaydedildi.

KISKIVRAK YAKALANDI

Altınların iade edilmemesi ve Cumali K'ya telefonla ulaşamaması üzerine dolandırıldığını fark eden A.E, polise haber verdi.Güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcının kimliğini tespit etti. Cumali K, Kent Meydanı'nda gözaltına alındı. Zanlı, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Hırsızın \'Polisim\' Diye Kandırdığı Kadının Altınlarını Aldığı An Kamerada
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsızın 'Polisim' Diye Kandırdığı Kadının Altınlarını Aldığı An Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement