Honaz'da Yabani Otlar Temizleniyor - Son Dakika
Yerel

Honaz'da Yabani Otlar Temizleniyor

Honaz\'da Yabani Otlar Temizleniyor

Denizli'nin Honaz ilçesinde yaz aylarında yol kenarlarında büyüyen ve kötü bir görüntü oluşturan yabani otlar temizleniyor.

12.08.2014 12:04  Güncelleme: 12:18

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde yaz aylarında yol kenarlarında büyüyen ve kötü bir görüntü oluşturan yabani otlar temizleniyor.

Honaz'ın Karateke Mahallesi'nde yol kenarlarında büyüyen yabani otlar kötü bir görüntüye sebep olurken Honaz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalara başladı. İlk olarak yolun temizliği sağlanırken daha sonra ekipler yol kenarlarında biriken yabani otları temizledi. Yol boyunca büyüyen otların temizlenmesiyle kötü görüntü ortadan kalkarken, vatandaşlar Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'na teşekkür etti.

İlçe ve mahallelerde en çok önem verdikleri konunun temizlik olduğunu belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, "Bize bağlanan köylerin mahalle olmasıyla bu bölgelerde de temizlik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalarla her bölgemizin temiz olması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da temizlik konusunda bize yardımcı olduktan sonra ilçemiz en temiz ilçelerden bir olacaktır" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Honaz'da Yabani Otlar Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement