HYP Osmancık İlçe Teşkilatı Kuruldu - Son Dakika
Güncel

HYP Osmancık İlçe Teşkilatı Kuruldu

HYP Osmancık İlçe Teşkilatı Kuruldu

HYP Osmancık İlçe Başkanlığına Erdal Soğancı seçildi.

11.02.2013 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Sarıgül önderliğinde teşkilatlanan Halkın Yükselişi Partisi'nin (HYP) Çorum merkez ilçe kongresinin ardından Osmancık ilçe kongresi de tamamlandı. Partinin Osmancık ilçe başkanlığına Erdal Soğancı seçildi.

HYP Osmancık İlçe Kongresi dün gerçekleştirildi. Kongreye İl Başkanı Ali Karabacak, Merkez İlçe Başkanı Haydar Çiftçi ve il yönetim kurulu ile partililer katıldı.

Divan heyetine Eralp Armakan, İsmail Acaryazı ve Ali Balaban'ın seçildiği kongrede tek listeyle gidilen seçimler sonucunda Erdal Soğancı partinin Osmancık İlçe Başkanlığına seçildi.

Seçimlerin ardından konuşan Soğancı; "Türkiye Değişim Hareketi, Halkın Yükselişi Partisi oluşumunda Osmancık ve Türkiye için partimizin bütün birimleri ile birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Beni bu göreve layık gören partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Halkın Yükselişi Partisi İl Başkanı Ali Karabacak ise "Mustafa Sarıgül ile Türkiye Değişim Hareketi, Halkın Yükselişi Partisi Osmancık İlçe Kongresinde hep beraber Türkiye deki ötekileştirilmiş düzeni düzeltmeye talip olduk. Bizler Türkiye'nin partisi olacağız, insan ayrımı yapmadan herkesi kardeşimiz olarak kucaklayacağız. Mustafa Sarıgül hareketinde dil, din, ırk, mezhep farklı olamaz. Hakka olan inancımızı halkımıza, vatanımıza olan sevgimizle birleştirerek ülkemizdeki müthiş değişimi gerçekleştireceğiz. İnançlara saygılı, laik dünya görüşümüzle tüm halkımızı partimize davet ediyorum. Bizim amacımız başı açık, başı kapalı diye ayırt etmek değil tüm kardeşlerimize ekmek, iş verebilmektir. Bu vesile ile Osmancık İlçe Başkanı Erdal Soğancı'yı ve yol arkadaşlarını kutluyor, Osmancık'a ve Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HYP Osmancık İlçe Teşkilatının yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ferai Bilgener, Muzaffer Kara, Selami Sümbül, Kemal Topuz, Özkan Okutan, Gülşen Güzelaydın, Hakkı Gökyar, Arif Kuytak, İsmail Topuz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HYP Osmancık İlçe Teşkilatı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement