İçme Suyu İçin Kuyu Çalışması Sürüyor - Son Dakika
Güncel

İçme Suyu İçin Kuyu Çalışması Sürüyor

İçme Suyu İçin Kuyu Çalışması Sürüyor

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediyesi, kırsal mahallelerdeki içme suyu sorununu çözmek amacıyla kuyu açma çalışmalarını sürdürüyor.

18.11.2015 12:45

Şanlıurfa'da geçtiğimiz yıl Ceylanpınar Belediye ekiplerinin yaklaşık 400 metre içme su şebekesinin ve üçüncü içme su kuyusunun hizmete açtığı belirtilen Saraç Çeşme mahallesinde, ihtiyaç duyulan dördüncü içme su kuyusu çalışmalarına başlatıldığı ifade edildi.

Saraç Çeşme ve Yukarı Durmuş Mahallelerinde çalışmaları yerinde takip ederek açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, "Saraç Çeşme mahallemizde üçüncü kuyumuzu açtık. 300 haneli olan Saraç Çeşme mahallemizin birçok noktasında sular akmıyordu. Yeni açacağımız su kuyusunun faaliyete girmesiyle birlikte mahallemizin su sorunu kökten çözülecektir. Yaklaşık 3-4 gündür su ve stabilize sorunu olmak üzere mahallemize camimize halı getirmiş bulunmaktayız. Belediye ekiplerimizle birlikte çalışmalarımız burada yoğun şekilde sürüyor. Mahallemizin var olan sorunlarını ortadan kaldırmak adına ekiplerimizle birlikte çalışmalarımız devam edecek'' dedi.

Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin koordineli olarak kırsal mahallelerde yürüttükleri çalışmalar sürerken, diğer yandan da ibadethanelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Kırsal mahallelerde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın talimatı ile Saraç Çeşme ve Yukarı Durmuş Cami'sine halı döşeme çalışması yapıldı. İlçe merkezi ve ilçe kırsalındaki tüm camilerin eksiklerini gidermeyi hedefleyen Ceylanpınar Belediyesi 18 caminin halısını yenilemeyi hedefliyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İçme Suyu İçin Kuyu Çalışması Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement