İdil'de Sokağa Çıkma Yasağı Kısmen Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

İdil'de Sokağa Çıkma Yasağı Kısmen Kaldırıldı

Şırnak'ın İdil ilçesinde sokağa çıkma yasağı kısmen kaldırıldı. Yasak gece 21.30 ile 04.30 saatleri arasında uygulanacak.

30.03.2016 10:16  Güncelleme: 10:45

Şırnak Valiliği, 16 Şubat'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen İdil'de yasağın kısmen kaldırıldığını açıkladı. Yasak gece 21.30 ile 04.30 saatleri arasında uygulanacak.

YASAK 21:30 İLA 04:30 ARASI UYGULANACAK

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz İdil ilçe merkezinde ve Dirsekli köyünde bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması, bölücü terör örgütü mensupları tarafından patlayıcılarla tuzaklanmış olarak kurulan barikat ve çukurların bertaraf edilmesi ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı 31.03.2016 Perşembe gününden itibaren her gün sabah saat 04.30'dan akşam saat 21.30'a kadar olan saatler arasında kaldırılmış olup, akşam saat 21.30'dan sabah saat 04.30'a kadar olan saatler arasında sokağa çıkma yasağı devam etmektedir" denildi.

YASAK 43 GÜN SONRA KALKIYOR

Şırnak'ın ilçesi İdil'de ve yine Şırnak'a bağlı Dirsekli köyünde 16 Şubat'ta çıkma yasağı ilan edilmişti. İdil'de yasak 43 gün sonra kısmen kalkıyor.

İdil\'de Sokağa Çıkma Yasağı Kısmen Kaldırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İdil'de Sokağa Çıkma Yasağı Kısmen Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • x: yavaş yavaş terk ediyorlar bükemedigin bilegi öpeceksin 6 7 Yanıtla
    deli: Kansiz kominis beslemlerin sonu olur insallah 0 0
  • kemal: kaldırma yasağı terorıstı ve onun sevdalılarını yerle bır et temızlensın bunlar ondan anlar ancak 2 2 Yanıtla
  • huan: sokaga cıkma yasagı kaldırılıyor pkk o sokaklara yenıden barıkat kuruyor asker polıs gelıyor temızlerken sehıt oluyor temızlıyorlar tekrar ordan ayrılıyolar tekrar pkk gelıyo gene barıkat kuruyo gene asker polıs temızlerken sehıt oluyor yanı bu boyle devam edıyo.valilere yetkı verırsen bu ısı ellerıne yuzlerıne bulastırır.ıstanbuldakı patlamada ıstanbul valısının becerıksızlıgını herkes gordu.terorle mucadele askerın komutanların ısı.valılerın ısı degıl 3 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: HİÇ HAYIFLANMA EY HALKIM ZAMANINDA HEPİNİZ CAN HAVLİYLE AK PARTİNİN PEŞİNDEN KOŞTURDUNUZ ŞİMDİLERDE İSE KATLANMA ZAMANI AK PARTİNİN TERTİP VE DÜZENİ NE EY HALKIM EY MİLLETİM NE ZAMAN AYILIP UYANMAYI DÜŞÜNÜYORSUN ADETA RÜYA ALEMİNDESİN AMA BUNUN BİRDE UYANIP AYILMASI VAR İŞTE O ZAMAN HALİN YAMAN OLACAK YENİ TÜRKİYE NİN NASIL BİR YERE GETİRİLDİĞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAKSINIZ BİN NASİHATTEN BİR SERENCEM DAHA İYİDİR EY HALKIM... 0 0 Yanıtla

Advertisement