İlk Hedef Dixon! - Son Dakika
Spor

İlk Hedef Dixon!

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın yeni koçu Ergin Ataman, Bobby Dixon'ın devşirilmesini istiyor!

25.03.2014 01:44

Uzun bir bekleyişin ardından A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne aynı zamanda Galatasaray Liv Hospital'ı da çalıştıran Ergin Ataman getirilirken, tecrübeli koçun ilk hedefinin takımı devşirme bir isimle güçlendirmek olduğu öğrenildi.

3puan'ın haberine göre, 3 yıl boyunca mili takımı çalıştıracak olan Ataman, Pınar Karşıyaka'nın ele avuca sığmaz ABD'li oyun kurucusu Bobby Dixon'ın Türk yapılmasını isteyecek.

Geçtiğimiz sezondan bu yana Pınar Karşıyaka forması giyen ve takımının en önemli oyuncusu haline gelen Dixon'ın şut yetenekleri ve atletizmi ile A Milli Takım'daki kısa rotasyon eksikliğini gidermek için kullanılacağı tahmin ediliyor. 31 yaşındaki Dixon'ın milli takıma dahil edilmesi durumunda FIBA kuralları gereği takımda bir başka devşirme oyuncu yer alamayacak. Bu Fenerbahçe Ülkerli Emir Preldzic'in kadroya alınamayacağı anlamına da geliyor.

Dixon, bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde ortalama 33 dakika süre alırken, 13.7 sayı, 4.7 asist ve 3.3 ribaunt ortalamaları ile oynadı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement