İnegöl Belediyespor'a Geri Dönen Kübalı Luka Açıklaması - Son Dakika
Spor

İnegöl Belediyespor'a Geri Dönen Kübalı Luka Açıklaması

İnegöl Belediyespor\'a Geri Dönen Kübalı Luka Açıklaması

Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi’nde peşpeşe gelen mağlubiyetlerle sıkıntılı günler geçiren İnegöl Belediyespor’un Kübalı oyuncusu İsmael Fermandez Luke takıma geri döndü.

25.11.2014 13:13

Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi'nde peşpeşe gelen mağlubiyetlerle sıkıntılı günler geçiren İnegöl Belediyespor'un Kübalı oyuncusu İsmael Fermandez Luke takıma geri döndü.

Hafta sonu Gümüşhane Torul Gençlikspor müsabakası öncesinde flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce ayrılmak istediğini söyleyen İsmael Fermandez Luke, takıma dönerek müsabakada yer aldı. Luka'nın da forma giydiği müsabakada, İnegölspor, Gümüşhane Torul Gençlikspor'u 3-1 yenerek haftalar sonra galip gelmenin sevincini yaşadı.

Takıma geri dönen İnegöl Belediyespor'un Küba doğumlu Katar Milli Takımı oyuncusu İsmael Fernandes Luka, Belediyespor Kulubü yönetimi ile birlikte Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Luka, ailevi sebeplerden dolayı kulüpten ayrıldığını, birkaç gün düşündükten sonra yaptığı yanlışın farkına vardığını söyledi. Bütün pişmanlığıyla kulüp başkanı ve yönetim kuruluna durumunu anlattığını belirten Luka, "Onlar da büyüklük gösterip benimle ilgili tasarruflarını tekrar gözden geçirdiler. Beni takıma kabul ettiler. Bu üzücü süreçte öncelikle yönetim kurulundan, hocamdan, sporcu arkadaşlarım ve Belediyespor camiasından özür dilerim. Göstereceğim performansla kendimi affettireceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegöl Belediyespor'a Geri Dönen Kübalı Luka Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement