İşbir Yatak Yatak Odalarına Yeni Bir Boyut Kazandırıyor - Son Dakika
Güncel

İşbir Yatak Yatak Odalarına Yeni Bir Boyut Kazandırıyor

İşbir Yatak, Eclipse Set ile yatak odalarına yeni bir boyut kazandırıyor.

11.03.2014 12:21

İşbir Yatak'ın Eclipse Set tasarımı, ay tutulması konsepti ile gece ve uyku temasını pekiştiriyor!

İşbir Yatak'ın kapsül mantığıyla kurguladığı Eclipse Set tasarımı, teknolojiyi hayatının her alanına taşımayı sevenlere hitap ediyor!

Teknoloji öncüsü İşbir Yatak, gerçek rahatlık ile yaşam kalitesini arttırmak ve sağlıklı bir uykuya ulaşmak için son teknolojiyi kullanarak, en uygun uyku çözümleri sunmaya devam ediyor.

Pazarda alternatifi olmayan Eclipse Set, İşbir Yatak'ın "teknoloji öncüsü" misyonunun en son eserlerinden biri… Style Series Setler arasında yer alacak bu yeni ürün, tasarım ve teknolojiyi bir araya getirmekle kalmıyor, televizyon seyretme ve müzik dinleme keyfini yatak odalarına taşıyor.

Tutulma anlamına gelen Eclipse Set'in tasarımına farklı açılardan bakıldığında ay tutulmasını andırıyor. Ay tutulması konsepti ile gece ve uyku temasını pekiştiren Eclipse Set, yatak odanızdaki uyku ortamını size daha da sarmalayacak bir kapsül mantığıyla kurguluyor. İçeriğinde özel entegre aydınlatma ve müzik sistemi bulunan Set, aynı zamanda TV monte edilebilmesi için gerekli altyapıya da sahip. Eclipse Set, tüm bu özellikleriyle farklı olmayı, teknolojiyi ve konforu hayatının her alanına taşımayı sevenlerin ilgisini çekecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İşbir Yatak Yatak Odalarına Yeni Bir Boyut Kazandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement