İzmir'de Veysel Eroğlu'na Binali Yıldırım'dan Destek - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Veysel Eroğlu'na Binali Yıldırım'dan Destek

İzmir\'de Veysel Eroğlu\'na Binali Yıldırım\'dan Destek

Ak Parti İzmir 1'inci Bölge 1'inci sıra milletvekli adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, İzmir'e gelişinde Cumhurbaşkanı özel Danışmanı İzmir milletvekili Binali Yıldırım da destek verdi.

18.04.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti İzmir 1'inci Bölge 1'inci sıra milletvekli adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, İzmir'e gelişinde Cumhurbaşkanı özel Danışmanı İzmir milletvekili Binali Yıldırım da destek verdi. Yıldırım, "Benden sonra Hükümet'in en icracı bakanı İzmir'den aday gösterildi" dedi. Eroğlu da, "Büyük projeler var. Müjdelerle geldik. İzmir için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

AK Parti'nin İzmir milletvekili aday toplantısı için İzmir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Ak Parti İzmir 1'inci Bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Adnan Menderes Havaalimanı'nda düzenlenen mini mitingle karşılandı. Havalanı VİP çıkışı girişinde Ak Parti Seçim otobusünün çevresinde partililer buluştu. Ak Partililerin Veysel Eroğlu'nun karşılanacağı mitingde özellikle eski CHP'li Ak Parti İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan'a yönelik pankartlar dikkat çekti. Pankartlarda 'Savcı Sayan sen bizim için çok makbülsün. İzmirli hemşehrilerin', 'Sen yüreğimizdeki Ağrı Dağısın. Ağrılı hemşehrilerin' yazılı pankartlar dikkat çekti.

Veysel Eroğlu yaptığı konuşmada, "İzmir'i seviyoruz. Ege'nin incisi bu kente güzel hizmetler yapacak, gönüller kazanacağız. Birlik beraberlik ve kardeşliği pekiştireceğiz. Hiçbir fark gözetmeksizin tüm İzmirlilerin hizmetkarı olacağız. Büyük işler yapacağız. Size Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun selamını getirdim" dedi.

Eroğlu, Hükümet'in İzmir'e büyük önem verdiğini, çok yakında Başbakanlık Ofisi'nin İzmir'de açılacağını, Başbakan'ın bir ayağının İzmir'de olacağını söyledi. Bugüne kadar İzmir 'de büyük hizmetler gerçekleştirdiklerini belirten Eroğlu "Daha önce Binali Yıldırım burada dağları deldi. Bölünmüş yollar yaptı. Gönülleri birleştirdi. İZBAN'a destek verdi. Ankara ile İzmir hızlı trenini yapacağız. Çevre yolları bülünmüş yollarla İzmir daha güzel olacak. Şu ana kadar Hükümetimiz İzmir'e 28 milyar TL yatırım yaptı. İnşallah bu artan bir hızla devam edecek. Büyük projeler var. Müjdelerle geldik. İzmir için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir adaylığına gönderme yapan Eroğlu, "Muhalefet partisi lideri İzmir'den aday olmuş. Bizim 35 dev projemiz var. Binlerce projeyle geldik. Yollar, barajlar hastaneler, sulama tesisleri, göletler yapacağız. İzmir'i dünyaya açacağız. İzmir'in bahtı açık, yıldızı parlak. Önümüzde büyük bir seçim var. İzmir'in tüm ilçelerini, mahallelerini gezeceğiz. İzmir'i daha büyütmeye hazır mısınız? Haziran seçimlerinde İzmir olarak destan yaratmaya hazır mıyız?" dedi.

Eroğlu'nun davetiyle seçim otobüsünün üzerine çıkan Cumhurbaşkanlığı özel danışmanı Binali Yıldırım yaptığı konuşmada Eroğlu'nun 28 milyar TL olarak açıkladığı Hükümet'in 12 yılda İzmir'e yaptığı yaptırım miktarını 2 milyar daha düşük, 26 milyar TL olarak açıkladı. Yıldırım "Onlar laf etti biz hizmet ettik. Bizim farkımız bu. Bizden sonra bayrağı devralacak birbirinden güzel yürekli adaylarımızla İzmir'de yeni bir destan yazacağız. Biz milletvekili olmuyoruz ama biz artık milletin kendisiyiz. Seçilmek bir şeydir ama seçmek daha önemlidir. Biz seçen olacağız" dedi.

Hizmette de devamlılık prensibinin devam ettiğini belirten Yıldırım "Benden sonra Ak Parti Hükümetleri'nin en icracı bakanı, en fazla hizmet kazandıran bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu İzmir'e gönderdi. Değerli bakanımız ve tüm adaylarımız İzmir'in bundan böyle daha da ileriye gitmesi için İzmir'in yerel yönetimlerden kaynaklanan kayıplarını daha hızlı telafi edilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Biz onların yanında köşe bucak mahalle şehir merkezi her yerde beraber olacağız. 2011'de İzmir sokaklarında gezerken tereddütlüydüm. Ama 2011 seçimlerinde sonra özelikle 2014 belediye başkanlığı kampanyasında İzmirliyle gönül bağı kurduk" dedi. Konuşmaların ardından Eroğlu, Yıldırım ve milletvekili aday adayları el ele poz verdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Veysel Eroğlu'na Binali Yıldırım'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement