Jandarmadan Sürücülere Bayram İkramı - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Sürücülere Bayram İkramı

Ekipler, sürücülere ceza makbuzu yerine çikolata takdim ederek, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

04.10.2014 19:09

Abana ilçesinde, Kurban Bayramı dolasıyla yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, sürücülere çikolata ve kolonya ikram etti.

Trafik güvenliğini sağlamak amacıyla Denizbükü köyünde trafik uygulaması yapan Bozkurt 8. Jandarma Tim Komutanlığı ekipleri, sürücüleri, "Bugün ceza yok, yerine bayramların şeker tadında geçmesi için çikolata var" diyerek karşıladı.

Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Murat Yıldız, arife gününde meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Bayramların, sevinçlerin en yoğun yaşandığı günler olduğunu ancak aşırı hız ve dikkatsizlikler sonucu bunun mateme dönüşebildiğini vurgulayan Yıldız, "Biz, sizlerin canını kendi canımız gibi değerli olarak görüyoruz. Bundan dolayı sizleri çikolata ile karşılayıp, tatlı bir dille uyarılarımızı yapıyoruz. Yolculuklarınızda emniyet kemerleriniz takılı olsun, bundan sıkılmayın ve aşırı hızdan lütfen kaçının" diye konuştu.

Uygulamayı memnuniyetle karşılayan vatandaşlar da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı jandarma ekiplerine teşekkür etti. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Sürücülere Bayram İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement