Kapaklı'da Yüzme Kursu Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kapaklı'da Yüzme Kursu Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kapaklı\'da Yüzme Kursu Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları kapsamında açılan Yüzme Kursu, tüm hızıyla devam ediyor.

24.07.2015 14:01

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları kapsamında açılan Yüzme Kursu, tüm hızıyla devam ediyor.

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları'nda çocuklar için verilen eğitimler sürüyor. Çocuklarının yaz tatilinde eğlenceli zaman geçirmeleri, faydalı bilgiler edinmeleri ve spor yapmalarını isteyen veliler, Yaz Spor Okulları'nın yolunu tutuyor.

Yaz Spor Okulu'nda en çok ilgi gören bölümlerden biri de Yüzme Kursları oldu. İlçede ikamet eden çocuklar, Yüzme Kursu'nda hem eğleniyor, hem spor yapıyor, hem de faydalı bilgiler ediniyor. Yaz Spor Okulu sayesinde çocuklar yeni arkadaşlıklar da kurma şansı buluyor.

Yaz Spor Okulu Yüzme Kursu'nu ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kurs hocasından eğitimler hakkında bilgi aldı. Kapaklı Belediyesi olarak önceliklerinin her zaman eğitim olduğuna dikkat çeken Başkan İrfan Mandalı, "Eğitim öğretim dönemi boyunca Kapaklı Belediyesi olarak okullarımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Çünkü biz yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Yaz Spor Okulları'ndaki çeşitli kurslarla onların daha donanımlı olmalarını ve yaz tatillerini daha eğlenceli geçirmelerini saplamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı'da Yüzme Kursu Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement