Kartal'da Rehine Krizi... - Son Dakika
3. Sayfa

Kartal'da Rehine Krizi...

Kartal\'da Rehine Krizi...

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN İstanbul DHA Kartal'da, 10 yaşındaki bir çocuğu bıçakla rehin alan saldırgan, Özel Harekat polisleri tarafından vurularak yakalandı.

03.02.2016 23:24

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN İstanbul DHA

Kartal'da, 10 yaşındaki bir çocuğu bıçakla rehin alan saldırgan, Özel Harekat polisleri tarafından vurularak yakalandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Kartal Topselvi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu ve yaralama suçlarından sabıkası bulunan 23 yaşındaki Emre T., 10 yaşındaki Mahmut Akgün'ü bıçakla rehin alarak evine götürdü. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Daha sonra oley yerine çağrılan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Müzakere Masasında görevli uzman polisler, Emre T'yi uzun süre dil dökerek ikna etmeye çalıştı.

Yaklaşık 2,5 saat süren ikna etme çalışmaları sonuç vermeyince, olay yerine Özel Harekat polisleri sevk edildi. Polisler, düzenledikleri operasyonla Emre T.'yi vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralı olarak yakalanan Emre T. ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırganın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN DURUMU DA CİDDİ

Rehin alınan çocuk ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Vücudunun kalbe yakın bölgesinde bıçak yarası olduğu öğrenilen Mahmut Akgün'ün ameliyata alındığı ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kartal'da Rehine Krizi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement