Kayınpederini Tüfekle Vurdu - Son Dakika
Güncel

Kayınpederini Tüfekle Vurdu

Kayınpederini Tüfekle Vurdu

Edirne’nin Keşan ilçesinde bir kişi, arasında husumet bulunan kayınpederini av tüfeğiyle vurduktan sonra kayıplara karıştı.

05.01.2015 11:12

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir kişi, arasında husumet bulunan kayınpederini av tüfeğiyle vurduktan sonra kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, aralarında yaşanan bir sıkıntı nedeniyle daha önceden tartışan Selçuk Soykurt (50) ile damadı Olcay P., Yenimescit Mahallesi Takvim Sokak üzerinde karşılaştı. Burada tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Olcay P. av tüfeğini alarak kayınpederi Selçuk Soykurt'a 4 el ateş etti. Soykurt ayağından yaralanırken, damat Olcay P. ise olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların silah sesini duyması ile birlikte çok sayıda vatandaş da olay yerine geldi. Yerde kanlar içinde yatan Selçuk Soykurt, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soykurt'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olaydan sonra kayıplara karışan Olcay P.'nin de aranmasına devam ediyor.

POLİSE BAŞVURMUŞTU

Öte yandan, Selçuk Soykurt'un geçtiğimiz hafta içerisinde Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak damadı tarafından tehdit edildiği yönünde şikayette bulunduğu iddia edildi. Olayla ilgili Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayınpederini Tüfekle Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement