Kayserigaz Çalışanları 8. Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kayserigaz Çalışanları 8. Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Kayserigaz Çalışanları 8. Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

İlk olarak 2007 yılında başlatılan ve her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen Kayserigaz iftar yemeğinin 8.'si, Erciyes Binicilik ve At Çiftliği’nde yapıldı.

07.07.2014 14:30

İlk olarak 2007 yılında başlatılan ve her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen Kayserigaz iftar yemeğinin 8.'si, Erciyes Binicilik ve At Çiftliği'nde yapıldı.

Almanya'nın enerji devi, 80 yıllık tecrübenin sahibi EWE AG'nin grup şirketi olan Kayserigaz, çalışanlarını eğlendirmeye devam ediyor. Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte solumak, birlik beraberlik duygularını pekiştirmek ve Kayserigaz 'Aile' kavramına katkıda bulunmak için her yıl düzenlenen Kayserigaz iftar yemeğinin 8.'si Erciyes Binicilik tesislerinde gerçekleştirildi. Çok sayıda kişinin yer aldığı yemekte, EWE Turkey Holding Genel Müdürü Frank Quante, Bursagaz genel müdür yardımcıları ve birim yöneticileri, EWE Enerji yöneticileri ve Kayserigaz ailesi tam kadro olarak katıldı. Eski Ramazan günlerinin neşesini hatırlamak adına, Hacivat ve Karagöz gösterisiyle başlayan iftar yemeği, tasavvuf müziğinin huzur veren nameleriyle devam etti.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, katılan herkesi sevgi ve saygısıyla selamlayarak, böylesine ulvi bir zamanda Kayserigaz olarak bir arada oldukları için son derece mutluluk duyduğunu ifade etti. Bora ayrıca, Kayseri'nin güvenli ve düzenli gaz arzı için adeta bir arı kovanı gibi çalışan Kayserigaz ailesine, azimli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, mübarek Ramazan ayının bereketinin ve rahmetinin herkese hayırlı olmasını diledi.

Gecenin sonlarına doğru sahne alan 'ateş adam' gösterileriyle herkesi büyülerken, hemen ardından başlayan canlı müzik katılımcıları eğlendirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayserigaz Çalışanları 8. Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement