Kırıkkaleli Çiftçiler Tarım Fuarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kırıkkaleli Çiftçiler Tarım Fuarına Katıldı

Balışeyh ilçesinden bir grup çiftçinin, 29 ülkeden 500'den fazla firma ve firma temsilcilerinin katıldığı Bursa 6. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanlar Fuarı’na katıldığı bildirildi.

08.10.2013 12:08

Balışeyh ilçesinden bir grup çiftçinin, 29 ülkeden 500'den fazla firma ve firma temsilcilerinin katıldığı Bursa 6. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanlar Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve 1-5 Ekim tarihlerinde açılan, Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na 5 Ekim 2013 tarihinde Kırıkkale Ziraat Odası Başkanlığı ve Balışeyh Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilerek katılım sağlandığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fuara Balışeyh Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Oğuzhan Güni, teknik personeller, muhtarlar ve çiftçilerden oluşan 17 kişilik ekip katılmıştır. Fuarda, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sera teknolojileri, su ve sulama teknolojileri, gübreler, zirai ilaçlar, tohum, fide, fidan, bahçecilik, çiçekçilik teknolojileri, ekolojik tarım, çiftçilik, seralara yönelik diğer ekipman ve hizmetler, bağcılık, şarapçılık, agro bilişim, süt endüstrisi, sektörel yayınlar ve canlı hayvan yetiştiriciliği, hayvansa üretim makineleri, hayvan sağlığı ve veterinerlik hizmetleri, ilaçlar ve ekipmanları sergilenmiştir." - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkaleli Çiftçiler Tarım Fuarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement