Kıyametin Kendisi Değil Filmi Geldi - Son Dakika
Magazin

Kıyametin Kendisi Değil Filmi Geldi

Tüm dünya günlerdir Mayalar'ın kıyametin geleceğine inandığı 21 Aralık'a kilitlenmişken. Hollywood bu fırsatı kaçırmadı.

24.12.2012 06:02  Güncelleme: 07:54

Tüm dünya günlerdir Mayalar'ın kıyametin geleceğine inandığı 21 Aralık'a kilitlenmişti. İnsanlar kıyametin tarihi konusunda yanılsa da Amerikalı yapımcılar 'kıyamet günü' temalı filmler yapmayı ihmal etmedi.

Bu filmlerden en dikkat çekeni 'The Impossible- Kıyamet Günü', 28 Aralık'ta tüm dünyayla birlikte Türkiye'de de vizyona giriyor. Filmin senaryosunun yazımında, 2004'ta Tayland'da gerçekleşen tsunami felaketinden etkilenen bir ailenin yaşadıkları temel alınmış.

BAŞROLLERDE NAOMI WATSS VE EVAN MCGREGOR VAR

Filmin başrollerinde Naomi Watts ve Ewan McGregor yer alıyor. Diğer önemli karakterlerde ise Geraldine Chaplin, Marta Etura ve Tom Holand yer alıyor.

Filmin yönetmeni de Barcelona'da doğmuş bir Katalan. Yönetmen'in gerilim ve korku üzerine deneyimi de var. Daha önce El Orfonato adında bir gerilim filmi çekmiş bu film çok beğenilmişti.

Ayrıca yönetmen İspanya'nın sayılı sinema okullarından biri olan Cinema and Audiovisual School of Catalunya'dan mezun olmuştur.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kıyametin Kendisi Değil Filmi Geldi
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kıyametin Kendisi Değil Filmi Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement