Körfez Ramazanda Dolu Dizgin - Son Dakika
Yerel

Körfez Ramazanda Dolu Dizgin

Körfez Ramazanda Dolu Dizgin

Ramazan ayı, Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilecek birbirinden güzel programlar ile Körfez’de daha da anlamlı ve eğlenceli bir atmosferde yaşanacak.

08.06.2016 13:34

Ramazan ayı, Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilecek birbirinden güzel programlar ile Körfez'de daha da anlamlı ve eğlenceli bir atmosferde yaşanacak.

Körfez'de on bir ayın sultanı ramazanın manevi iklimi, hazırlanan etkinlik alanlarında coşkuyla yaşanacak. Çocukların eski Ramazanları yaşamaları ve değerleri yaşatmak adına Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleriyle, bu yılmanevi atmosferini ve coşkusunu yediden yetmişe ilçe sakinlerine yaşatacak. Ramazanda, Dursun Ali Erzincanlı şiir dinletisi, çocuklar için de geleneksel gösteri sanatları gibi çeşitli etkinlikler Körfezlilerle buluşturulacak.

Dev ekranlarda maç gösterimi ile de Türkiye maçları Körfez'de birlik içerisinde izlenecek. Körfez Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa, 19 Haziran 2016 Pazar günü saat 19.30'da Tütünçiftlik Kültür Merkezinde ünlü Şair Dursun Ali Erzincanlı, Ramazan ayının maneviyatını ve bereketini şiirleri ile Körfez Halkına aktaracak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez Ramazanda Dolu Dizgin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement