Köy Minibüsü Şehir İçi Güzergah İzni Alamayınca Bağlandı - Son Dakika
Yerel

Köy Minibüsü Şehir İçi Güzergah İzni Alamayınca Bağlandı

Köy Minibüsü Şehir İçi Güzergah İzni Alamayınca Bağlandı

Çanakkale’nin Çan İlçesine bağlı Derenti Köyüne bir yıl önce alınan 17 ZG 517 plakalı köy minibüsü D /4 belgesi olmadığı gerekçesiyle Çan’da Trafik ekipleri tarafından bağlanarak yediemin deposuna çekildi.

23.05.2015 12:15

Çanakkale'nin Çan İlçesine bağlı Derenti Köyüne bir yıl önce alınan 17 ZG 517 plakalı köy minibüsü D/4 belgesi olmadığı gerekçesiyle Çan'da Trafik ekipleri tarafından bağlanarak yediemin deposuna çekildi.

Köy Muhtarı Ehliman Can, "Çevre köylerimiz Hacılar, Asmalı, Çomaklı, ve Yaykın köylerinde bulunan köy minibüsleri kendi köylerindeki işçilerini çekmeleri nedeniyle biz de köy muhtarlığımıza köydeki işçilerimizi ilçeye getirip götürmek için bir minibüs aldık. Geçen süre içinde D/ 4 belgesi alamadık ve D/2 belgesiyle işçilerimizi köyden ilçeye götürürken, ilçede trafik ekipleri tarafından muhtarlığımıza bağlı aracımız şehir içi güzergah belgesi olmadığı gerekçesiyle bağlanarak yediemin deposuna çekildi. Yaptığımız müracaatlar doğrultusunda tarafımıza güzergah belgesi verilmediği gibi aracımız da bağlanarak çürümeye terk edildi. Diğer köylerimize verilen bu belge köyümüz muhtarlığına verilmemesi bize köyümüze ayrı bir standart uygulanıyor düşüncesini vermektedir" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy Minibüsü Şehir İçi Güzergah İzni Alamayınca Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement