KVP 249.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Detayları - Son Dakika
Soğuk Haber

KVP 249.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Detayları

KVP 249.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Detayları

En yeni dizi fragmanları. Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler oluyor ? Kurtlar Vadisi Pusu 5 Mart Perşembe akşamı 249.yeni bölümüyle izleyici karşısında olacak. Heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyen son bölümün ardından fragman merakla bekleniyor.

02.03.2015 09:46

Kurtlar Vadisi Pusu 249.bölümde neler yaşanacak ? Kurtlar Vadisi Pusu 249.bölüm fragmanı hakkında detaylar. Fragmanın şu sıralar yapımcı şirket tarafından yayına alınması bekleniyor.

Yeni bölümde neler yaşanacak ? Cahit'in aklını kaybederek tapınakçıların emri altına girdiği ve Polat Alemdar'ı etkisiz hale getirerek tapınakçılara teslim ettiği son bölüm sonrası yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. 5 Mart Perşembe günü 249.yeni bölümüyle dizi severlerin karşısına çıkacak olan Vadi de işler sarpa sarıyor.

Polat Alemdar'ın tapınakçıların arasındaki ajanı Cahit görevini ve geçmişini unutarak Polat Alemdar'ın aleyhine çalışmaya başlar. Tapınakçılara Polat'ı kendi elleriyle veren Cahit kendine geldiğinde bu defa ağabeyini kurtarmak için gayret eder.
Pusat Çakır babasının kazanmak için çok uğraştığı İstanbul sefirliğini almak için en az Süleyman Çakır kadar isteklidir. Konseyin İstanbul sorumlusu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Pusat Çakır'ın en büyük rakibi ise Baltazar'dır.

YENİ BİR POLAT ALEMDAR'MI DOĞUYOR ?

KVP yeni bölümlerde, Kurtlar Vadisi döneminde Baron'un oğlu olduğu ortaya çıkan Polat Alemdar'ın hikayesine benzer bir hayat hikayesi daha çıkıyor karşımıza. Fehmi Kuzuzade'nin öldü sanılan oğlu Yusuf Kuzuzade ortaya çıkıyor. Yusuf'un derinden yükselişi ve hayat hikayesi Polat Alemdar'ın gençliğine benzetiliyor ve bu durumda Kurtlar Vadisi Pusu severlerin aklına, yeni bir Polat Alemdar mı yetişiyor sorusunu getiriyor ..

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM FRAGMANI

Son Dakika Soğuk Haber KVP 249.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Detayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement