Manavgat'ta Öğrenciler Ders Başı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Öğrenciler Ders Başı Yaptı

Manavgat\'ta Öğrenciler Ders Başı Yaptı

Antalya’nın Manavgat ilçe Kaymakamı Nazmi Günlü, ilçe’de 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sorunsuz başladığını söyledi.

28.09.2015 14:09

Antalya'nın Manavgat ilçe Kaymakamı Nazmi Günlü, ilçe'de 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sorunsuz başladığını söyledi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Manavgat'ta da 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı başladı. Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim haftası münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir tarafından Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulurken, Yunus Emre İlköğretim Okulunda tören düzenlendi. Törene Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış töreni öncesi bir öğrenci Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü'ye bir buket çiçek takdim ederek hoş geldiniz dedi.

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Manavgat kaymakamı Nazmi Günlü, öğrenci, öğretmen ve velilerin yeni öğretim yılının heyecanını yaşadığını belirtti.

Günlü, "Manavgat'ta 2015-2016 eğitim öğretim yılına sorunsuz bir şekilde merhaba diyoruz. Taşıma ihaleleri, Okullarımızın eksikleri giderilmiş bulunmakta. Öğretmen tayinlerinin ardından boş kalan kadrolar için ücretli öğretmen görevlendirmeleri tamamlandı" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ise "aramıza yeni katılan öğrenci ve öğretmenlerimize, hoş geldiniz diyorum. Bu eğitim-öğretim yılında derslerinize daha etkili çalışarak, sizlere olan güvenimizi mahcup etmeyeceğinize inanıyoruz. Eğitim ve öğretimdeki her şey sizin içindir."

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı açılış programı daha sonra öğrencilerinin okuduğu şiirler ve halk oyunları gösterileri ile sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Öğrenciler Ders Başı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement