Meram'da Neü Orkestrasından Konser - Son Dakika
Yerel

Meram'da Neü Orkestrasından Konser

Meram\'da Neü Orkestrasından Konser

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Meram Aşkına Kültür, Sanat ve Yaşam Etkinlikleri kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Orkestrası konser verdi.

12.04.2015 15:45

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Meram Aşkına Kültür, Sanat ve Yaşam Etkinlikleri kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Orkestrası konser verdi.

Konevi Kültür Merkezi'ndeki konsere Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Abdi Kalan, NEÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğrenci ve öğretmenlerden oluşan Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Orkestrası'nın şefliğini Zafer Kurtaslan ile Yunus Çağlak yaptı. Konserden sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Meram Belediye Başkan Yardımcısı Abdi Kalan, orkestra şeflerine hediye takdiminde bulundu.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, "Bu konser bizi derin bir seyahate çıkardı. Sonunda köklerimize döndük. Performanslarından dolayı tüm öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'nun selamını ileten Başkan Yardımcısı Abdi Kalan ise, "Böylesine güzel bir konseri bizlere yaşattıkları için Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı ekibimize ve bu programın düzenlenmesine verdiği destekten dolayı Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

Meram Aşkına Kültür, Sanat ve Yaşam Etkinlikleri kapsamında Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 14 Nisan Salı günü saat 20.30'da Konevi Kültür Merkezi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu tarafından icra edilecek konsere tüm Konyalılar davet edildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram'da Neü Orkestrasından Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement