Merve Akgül, Kütahya Valisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Merve Akgül, Kütahya Valisi Oldu

Merve Akgül, Kütahya Valisi Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri kapsamında, Mehmet Çini İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Akgül temsilen valilik makamını devraldı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri kapsamında Mehmet Çini...

23.04.2013 14:28

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri kapsamında, Mehmet Çini İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Akgül temsilen valilik makamını devraldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri kapsamında Mehmet Çini İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencisi Merve Akgül ve 8-B sınıfı öğrencisi Faruk Tuna Han Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi makamında nezaket ziyaretinde bulunarak temsilen Valilik makamını devraldılar.

Makamı devralan 8/B sınıfı öğrencisi Akgül ilk olarak Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'e Milli Eğitim Müdürlüğü alanında Kütahya'da yapılan yatırımlar hakkında bilgiler alarak okuluna Bilgisayar alınmasını ve mevcut olan Kütüphanelerinin büyütülmesini istedi.

8-B sınıfı öğrencisi Faruk Tuna Han ise Vakıflar Bölge Müdürü'nü arayarak Balıklı Hamamı yanında bulunan türbenin turizme kazandırılması için çalışma yapılmasını talep etti.

(EFE)

23.04.2013 14: 14: 08

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merve Akgül, Kütahya Valisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement