Mezitlili Gönüllüler Boya Yapıp, Peyzaj Çalışmalarına Katılıyor - Son Dakika
Yerel

Mezitlili Gönüllüler Boya Yapıp, Peyzaj Çalışmalarına Katılıyor

Mezitlili Gönüllüler Boya Yapıp, Peyzaj Çalışmalarına Katılıyor

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Mezitlili Gönüllüler "Birlikte Yapalım, Birlikte Koruyalım" projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

06.06.2014 15:55

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Mezitlili Gönüllüler "Birlikte Yapalım, Birlikte Koruyalım" projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Mezitli Belediyesi'nin çalışmalarına gönüllü olarak katılan gönüllüler, bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü'nün boyama ve peyzaj çalışmalarına katıldı. Mezitli Belediye Ortaokulu gönüllü öğrencileri, belediye ekipleriyle birlikte okullarının bahçe duvarlarını boyadı. Bir diğer gönüllü grubu ise Mezitli Yeni Mahalle'de bulunan Masal Park içerisindeki elektrik panosuna çeşitli figürleri resimlediler.

Gönüllülerin çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Mezitli'yi birlikte yönetiyor ve birlikte güzelleştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Mezitlili gönüllülerin her geçen gün çoğalarak büyüdüğünü belirten Başkan Tarhan, "Mezitli'de her şeyi halkımıza soruyor, halkımızla birlikte yapmayı sürdürüyoruz. Mezitli'de yaşayan herkes ilçemizin güzelleşmesi için katkıda bulunuyor. Bunun en büyük örneği Mezitlili gönüllülerimizin çalışmalarıdır. İlk etapta bank boyama, çöp kutularının hazırlanması ve parkların bakımına katkıda bulunan gönüllülerimiz, okul, elektrik panosu ve park boyamalarına da başladı. Yapılan çalışmalar kentimize renk kattı. Bütün gönüllülerimize emekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kentimizin değişmesi, gelişmesi ve güzelleşmesi için tüm vatandaşlarımızın katkılarına ihtiyacımız var. Gönüllü olarak çalışmalarımıza katılmak isteyen herkes www.mezitli.bel.tr adresindeki gönüllü formunu doldurarak başvuru yapabilirler" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitlili Gönüllüler Boya Yapıp, Peyzaj Çalışmalarına Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement