Milletvekili Altan, Taşköprülü Kadınlarla Sarımsak Dikti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Altan, Taşköprülü Kadınlarla Sarımsak Dikti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Altan, 16 Yıl Belediye Başkanlığı Yaptığı Memleketi Taşköprü'de Köylü Kadınlarla Birlikte Sarımsak Dikti.

20.03.2011 14:47

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Altan, 16 yıl belediye başkanlığı yaptığı memleketi Taşköprü'de köylü kadınlarla birlikte sarımsak dikti.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldiği Taşköprü'de sarımsak dikim sezonu olması nedeniyle tarlada sarımsak diken kadınları ziyaret eden Altan, bir süre sohbet ettiği kadınlarla birlikte tarlada sarımsak dikti.

Kendisinin de "köylü çocuğu" olduğunu belirterek, küçüklüğünde ailesi ile birlikte sarımsak diktiklerini anlatan Altan, kendisinden emeğinin karşılığını almaları için yardım isteyen kadınlara bu yıl olduğu gibi çiftçimizin alın terinin karşılığını alabilmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarının sözünü verdi.

Geçen yıl sarımsağın, üreticinin emeğini koruduğuna değinen Altan, 2011 yılında da üreticinin alnının terini alabilmesi için hükümet olarak dış ülkelerden izinsiz giren sarımsağa önlem almaya devam edeceklerini ve Taşköprü sarımsağının daha da iyi yerlere gelmesi için çaba harcadıklarını vurguladı.

Altan'a Taşköprü'deki temaslarında Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı ve daire amirleri de eşlik etti.

- KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Altan, Taşköprülü Kadınlarla Sarımsak Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement