Milletvekili Zeyid Aslan Barajda Jetski Yaptı - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Zeyid Aslan Barajda Jetski Yaptı

Milletvekili Zeyid Aslan Barajda Jetski Yaptı

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Almus Barajı'nda jetski yaparak, "Artık Almus terörle değil turizmle anılacak" dedi.

14.07.2012 15:56

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Almus Barajı'nda jetski yaparak, "Artık Almus terörle değil turizmle anılacak" dedi.

Almus Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından finansı sağlanarak 550 bin liraya mal olan "Mavi ve Yeşilin Büyüsü" isimli proje hayata geçti. Tokat Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan, Dilek Yüksel, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Almus Kaymakamı Ahmet Odabaş, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ile Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan açılışın ardından Almus Barajı üzerine kurulan iskeleye çıktı. AK Partili Zeyid Aslan, teknede kıyafetini değiştirerek jetskiye bindi. Şansızlık yaşan Aslan, jetski çalışmayınca Kaymakam Odabaşı'nın kullandığı jetskiye geçti. Barajın ortasında jetskinin başına geçen Aslan, sürat denemesi yaparak gölde birkaç tur attı. İkinci kez jetskiye bindiğini belirterek bu heyecanı tüm Tokatlıların yaşaması gerektiğini ifade eden Aslan, 50 kilometre hız yapan jetski ile hız sınırını aşmadığını söyledi. Bir zamanlar terörle anılan Almus'un artık turizm kenti olma yolunda olduğunu belirten Aslan, "Bir zaman burada bir iki terör olayı yaşandığı için vatandaşlarımızın endişesi vardı. Ama artık bu endişe ortadan kalktı. Bölgemizde terörler ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Vatandaşlarımız çok rahatlıkla hafta sonu gelip tatil yapabilirler. Almus Barajı OKA projesi ile birlikte daha güzel ve modern bir yer haline geldi" dedi.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz ile AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ise deniz bisikletine binerek Almus Barajına açıldı. Açılışa katılanların bir kısmı da tekneye binerek baraj turu attı. Almus'a gelen herkesin bu hizmetlerden faydalanabileceğini ifade eden Vali Yılmaz, "Amacımız burada turizm sektörüne öncülük yapmak" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Zeyid Aslan Barajda Jetski Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement