"Moskova'nın Şifresi - Temel" Oyuncuları Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

"Moskova'nın Şifresi - Temel" Oyuncuları Hayranlarıyla Buluştu

"Moskova\'nın Şifresi - Temel" Oyuncuları Hayranlarıyla Buluştu

"Moskova'nın Şifresi - Temel" filmi oyuncuları Torium'da hayranlarıyla buluştu

25.11.2012 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alper Kul ve Aslıhan Güner'in başrollerini paylaştığı, Salih Kalyon, Ruhi Sarı ve Çetin Altay gibi önemli isimlerin yer aldığı " Moskova'nın Şifresi-Temel" filmi oyuncuları, Torium Alışveriş Merkezi'ndeki özel gösterim ile hayranlarıyla buluştu.

Cinetech Torium, geçtiğimiz yıl vizyona giren ve serinin ilk filmi olan Sümela'nın Şifresi-Temel filminin İstanbul genelinde en fazla izlendiği sinema olmuştu.

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunarak ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Sümela'nın Şifresi-Temel filminin devamı niteliğindeki "Moskova'nın Şifresi-Temel" filminin özel gösterimi, ilk filmin İstanbul'da en çok izleyiciye ulaştığı alışveriş merkezi Torium'da yapıldı.

Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı, başrollerini Alper Kul ve Aslıhan Güner'in paylaştığı Moskova'nın Şifresi Temel filmi oyuncuları Cinetech Torium sinemalarında hayranlarıyla bir araya geldi. Başrol oyuncularının yanı sıra deneyimli oyuncu Salih Kalyon, Ruhi Sarı ve Çetin Altay'ın da katıldığı özel gösterim yoğun ilgi gördü. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren ve imza dağıtan oyuncular imza töreninin ardından filmi hayranlarıyla birlikte izledi.

İlk etabı Rusya'nın başkenti Moskova'da çekilen ve Trabzon'a uzanan, bolca güldürü vadeden yanlışlıklar komedyasının anlatıldığı film ve oyuncular izleyicilerden tam not aldı. İzleyiciler, beyaz perdede izledikleri ve hayran oldukları oyuncular ile aynı sıraları paylaşma imkânı yakalayarak filmi onlarla birlikte seyretmenin keyfini yaşadı. Kahkahanın eksik olmadığı filmde oyuncular da esprileri ile geceye renk kattı.

Moskova'nin Şifresi Temel filminin sevilen oyuncuları Torium'un ardindan Bursa Korupark, Zafer Plaza, Antalya Deepo ve Sera Kütahya alışveriş merkezlerinde düzenlenecek özel gösterimlerle hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Moskova'nın Şifresi - Temel' Oyuncuları Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement