Muğlaspor, 13 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor, 13 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı

Muğlaspor, 13 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, iç ve dış transferde 13 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

14.07.2014 15:14  Güncelleme: 15:07

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, iç ve dış transferde 13 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Rüştü Gürsoy başkanlığındaki Muğlaspor Yönetim Kurulu, iç ve dış transferde 13 futbolcuya imza attırdı.

İç transferde kaleciler Ali Tokat ve Fatih Göçer ile Polat, Emirhan, Yusuf, Fatih Çelebi ve Okan ile sözleşme yenileyen Muğlaspor, dış transferde geçen yıl Çine Madranspor'da şampiyonluk yaşayan defans oyuncusu Hakan Sofuoğlu ve Kadir Söylemez, Ortaca Belediyesporlu İnan Karabulut ve Uğur Çakın, Süper Amatör Lig ekiplerinden Özel İdarespor'dan Akın, Kavaklıdere Belediyespor'dan Ozan'ı kadrosuna dahil etti.

Gürsoy, transfer çalışmalarında çok titiz davrandıklarını, hedefe oynayan bir kadro oluşturmak istediklerini belirterek, çok sayıda futbolcu ile görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Takıma yetenekli gençleri kazandırmak için 15-17 Temmuz tarihlerinde kulüp tesislerinde futbolcu seçmeleri yapılacağını bildiren Gürsoy, kendine güvenen yetenekli gençleri seçmelere beklediğini kaydetti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğlaspor, 13 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement