Muhsin Yazıcıoğlu'nun Vefatının 7. Yılı - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Vefatının 7. Yılı

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 7. yılında Nazilli Belediyesince lokma dağıtıldı.

28.03.2016 17:54

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 7. yılında Nazilli Belediyesince lokma dağıtıldı.

Belediye meydanındaki anma töreninde, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Daha sonra 5 bin kişiye lokma ikramında bulunuldu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşadığı tüm acılara rağmen inançlı ve ilkeli siyasi mücadelesini sürdürdüğünü belirterek, dürüstlüğü ve dik duruşuyla öne çıkan Yazıcıoğlu'nu rahmetle andıklarını söyledi.

Yazıcıoğlu'nun hayatını her döneminde adanmışlık duygusu içinde milli ve manevi değerleri yücelttiğini aktaran Alıcık, şunları kaydetti:

"Yazıcıoğlu, millet ve vatanın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür. O daima büyük bir davanın, büyük bir yolun dümdüz bir takipçisi, katıksız, temiz bir ülkünün saf ve sade lideri olmuştur. İnancıyla, dava adamlığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla çilekeş ve örnek şahsiyetleriyle bu milletin çok değerli bir evladı olan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Cenab-ı Allah'tan rahmet yad ediyor, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu'nun Vefatının 7. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement