Muradiye'de Kar Manzaraları - Son Dakika
Güncel

Muradiye'de Kar Manzaraları

Muradiye\'de Kar Manzaraları

Van'ın Muradiye İlçesi'nde kar yağışı kazaya neden olurken, karın keyfini çıkarmak isteyenler de sokaklara çıkıp gönüllerince eğlendi.

05.01.2015 12:50

Van'ın Muradiye İlçesi'nde kar yağışı kazaya neden olurken, karın keyfini çıkarmak isteyenler de sokaklara çıkıp gönüllerince eğlendi.

Muradiye İlçesi'nde dün etkili olan kar ilçe merkezinde 30, yüksek kesimlerde ise 50 santimetye ulaştı. Kar nedeniyle bazı mahallelerin yolu da ulaşıma kapandı. Çarşı merkezinde kara saplanan araçlar yine vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Kar yağışına sevinen bazı vatandaşlar ise sokaklarda kartopu oynayıp kardan adam yaparak eğlendi. Kar yağmasına sevinenlerden Metin Ayaz, "Memleketimiz kış memleketidir. Kar yağışına alıştığımız için az yağdığı veya geç yağdığı zaman kış gelmemiş gibi hissediyoruz" diye konuştu.

MENFEZE ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Bu arada kar yağışı nedeniyle kaza da meydana geldi.. Çaldıran İlçesi'nden Muradiye yönüne giden 65 EE 374 plakalı otomobil, buzlu yolda kontrolden çıkarak kenandaki beton menfeze çarptı. Ağır yaralanan sürücü Mehmet Talantemur, sıkıştığı araçta bir süre kurtarılmayı beklerken, ilk yardım devriye gezen polisler tarafından yapıldı. Polislerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı sürücüyü ambulansla hastanaye kaldırdı.

- Muradiyevan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muradiye'de Kar Manzaraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement