Muratpaşa'da Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor

Muratpaşa\'da Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor

Muratpaşa Belediyesi, hava sıcaklığının artması nedeniyle 10 bine yakın çöp konteynırının temizlenmesi ve dezenfekte çalışmasını sıklaştırdı.

29.07.2016 11:51

Muratpaşa Belediyesi, hava sıcaklığının artması nedeniyle 10 bine yakın çöp konteynırının temizlenmesi ve dezenfekte çalışmasını sıklaştırdı.

Muratpaşa Belediyesi, Antalya'yı etkisi altına alan yüksek nem ve aşırı sıcaklarda çöp konteynırları kaynaklı kötü kokuyu ortadan kaldırmak için dezenfekte çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

İlçe genelinde yerleri haritalarda işli, 10 binin üzerindeki çöp konteynırlarının rutin temizliğini sürdüren Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, aşırı sıcaklar nedeniyle çöp konteynırlarının temizlenme periyodunu sıklaştırdı. Ekipler, önce konteynırlarda kazıma işlemi yaparken ardından konteynırlar bu işlem için özel üretilmiş deterjanla yıkıyor. Sonrasında Muratpaşa Belediyesi'nin yıkama ve dezenfekte aracına yüklenen konteynır kapalı bir ortamda steril hale getiriliyor.

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çöplerin konteynırlara çöp torbasında ağzı kapalı şekilde bırakmasının olası kötü koku ve sinek gibi uçkunların ortaya çıkmasının engellenmesi için önemli olduğunu belirtirken, çöp atma işlemi sonrası konteynır kapağının kapatılması gerektiğinin de altını çizdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement