Müsiad'tan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsiad'tan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal'a Ziyaret

Müsiad\'tan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal\'a Ziyaret

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) şubesi yöneticileri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

20.04.2014 14:58

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) şubesi yöneticileri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer 2014 yerel seçimleri sonrası ilk ziyaretlerini kalabalık bir heyet ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a gerçekleştirdiklerini belirterek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Uysal ile bir süre görüş alış verişinde bulunan MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, ilçede her şeyden evvel birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Bölgenin bir bütün halinde hareket ettiğinde daha başarılı çalışmalara imza atılacağını savunan Sezer'in bu sözlerini Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'da karşılık verdi. Uysal ziyarette, ilçede birlik ve beraberliğinin yanı sıra ilçenin daha ileri gitmesi için üzerlerine düşen her görevi yapacaklarını belirtti.

Sezer, ileriki günlerde göreve yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret etmeyi sürdüreceklerini söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'tan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement