Nazilli Belediyespor Galibiyet Serisine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Nazilli Belediyespor Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde İncirliova Gençlikspor, Aydın’da konuk ettiği Nazilli Belediyespor’a 74-70 mağlup oldu.

10.04.2014 14:47

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi'nde İncirliova Gençlikspor, Aydın'da konuk ettiği Nazilli Belediyespor'a 74-70 mağlup oldu.

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi, gruplarda oynanan ikinci maçlarla devam ediyor. Ligde Aydın Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakada ev sahibi İncirliova Gençlikspor, ilk maçta deplasmanda 73-67 yenildiği Nazilli Belediyespor'u konuk etti.

Karşılaşmanın ilk çeyreğine çok iyi bir başlangıç yapan İncirliova Gençlikspor göz dolduran oyunuyla rakibi karşısında skor farkını açmayı bildi ve ikinci periyoda 25-12 önde başladı. İkinci çeyrekte skor farkının rehavetine kapılan kırmızı-beyazlı ekip savunmada verdiği açıklar sebebiyle arka arkaya atılan sayılara engel olamadı ancak yine de müsabakanın ilk yarısını 41-35 önde kapattı.

Maçın 3. periyodunda ev sahibi ekip özellikle son bölümde attığı üçlüklerle farkı yeniden açmaya çalışsa da bunu başaramadı ve son çeyreğe 56-51 ev sahibi takımın üstünlüğü ile girildi.

Müsabakada son periyot, her iki takımın da galibiyet için bütün gayretiyle çaba sarfettiği ve her saniyesi heyecan içinde oynanırken bu bölüm skorda dengelerin de değiştiği bir periyot oldu.

İncirliova Gençlikspor takımında 3 oyuncu 5 faulle oyun dışı kalırken konuk ekip serbest atışlardan arka arkaya elde ettiği 9 sayıyla karşılaşmayı kazanan taraf oldu. Maç 70-74 Nazilli Belediyespor'un galibiyeti ile sona erdi.

Bu skor ile birlikte A Grubundun namağlup lideri Nazilli Belediyespor puanını 10'a çıkarırken, İncirliova Gençlikspor ise 4 puanla ve averaj fazlasıyla 2. sıradaki yerini korudu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Galibiyet Serisine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement