Numan Kurtulmuş; "Terörden Zarar Gören İllerdeki Çiftçilerin Borçları Ertelenecek" - Son Dakika
Politika

Numan Kurtulmuş; "Terörden Zarar Gören İllerdeki Çiftçilerin Borçları Ertelenecek"

Numan Kurtulmuş; "Terörden zarar gören illerdeki çiftçilerin borçları ertelenecek" -"Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari illerinde terörden zarar gören çiftçilerimizin borçlarının ertelenmesiyle ilgili bir karar bugün Bakanlar Kurulumuz tarafından imzalandı" -"Bütün milletimizin ibretle...

20.03.2017 19:41

Numan Kurtulmuş; "Terörden zarar gören illerdeki çiftçilerin borçları ertelenecek"

-" Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari illerinde terörden zarar gören çiftçilerimizin borçlarının ertelenmesiyle ilgili bir karar bugün Bakanlar Kurulumuz tarafından imzalandı"

-"Bütün milletimizin ibretle izlediği gibi Türk vatandaşlarının barışçıl gösteriyi atlarıyla, köpekleriyle engelleyecek kadar barbarca tutum içerisine girdiler. Bu tavrı reva görenler PKK'nın açık bir şekilde gösteri yapmasına ses çıkarmadılar"

-"Hiçbir demokratik kural bakımından izahı yoktur. Bu örgütün açıkça posterleriyle Türkiye karşıtı gösteri yapmasına müsaade etmek, dostu oldukları Türkiye'nin bakanlarına toplantı yapmasına izin vermeme tvrını kabul etmiyoruz. Bu tavrı açıkça kınadığımızı belirtiyoruz."

-"FETÖ'nün bu işin arkasında öldüğünün ispat edilebilmesi için 250 bin kişi mi ölmeliyidi? 2 bin 500'e yakın yaralımız, bombalanmış olan Külliye, TBMM, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Boğaz Köprüsü'ndeki o görüntüler. İnsanların üzerinden geçen tankların görüntüleri yeterli deliller değil midir? Hangi akla hizmet söylenmiş bir söz olduğunu anlamakta zorlandığımızı söylemek isterim."

-"Türkiye'deki 16 Nisan referandumundan Blick gazetesine ne Bild gazetesine ne? Niye İsviçre'yi, Almanya'yı ilgilendirir?"

ANKARA- Başbakan yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamada bulundu.

Numan Kurtulmuş; "Terörden Zarar Gören İllerdeki Çiftçilerin Borçları Ertelenecek"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Numan Kurtulmuş; 'Terörden Zarar Gören İllerdeki Çiftçilerin Borçları Ertelenecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement